1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Takipçilerini büyüleyen bikinili paylaşım
Takipçilerini büyüleyen bikinili paylaşım

Takipçilerini büyüleyen bikinili paylaşım

Yabancı bir dizide Rus ajanını canlandıracak olan Yasemin Allen, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla doğal güzelliği ile büyülüyor.

A+A-

Yasemin Kaya Allen, son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri. Murat Boz ve İrem Sak ile beraber oynadıkları "Dönerse Senindir" filminden sonra Türkiye'den ayrılmaya karar veren Yasemin Allen ABD ve İngiliz ortak yapımı dizide Rus ajanı olarak çekimlere başladı. 29 yaşında olan genç oyuncu düzgün fiziği ve sarı saçlarıyla her zaman dikkat çekiyor.

HER FIRSATTA SOLUĞU DENİZDE ALIYOR

ABD ve İngiliz ortak yapımı 'Strike Back' adlı dizide Rus ajanını canlandıran Yasemin Allen, dizinin Malezya'daki çekimlerden bulduğu her fırsatta soluğu denizde alıyor.

DURU GÜZELLİĞİYLE BÜYÜLÜYOR

Geçtiğimizgün egzotik bir koyda keyif yapan 29 yaşındaki güzel oyuncu Yasemin Allen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarında duru güzelliğini konuşturuyor. 29 yaşındaki oyuncu, tatil pozları ile doğal güzelliğini gözler önüne serdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.