1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. "Talip Atalay’ın birilerinin gazına gelip aday olabileceğine ihtimal vermemiştim"
"Talip Atalay’ın birilerinin gazına gelip aday olabileceğine ihtimal vermemiştim"

"Talip Atalay’ın birilerinin gazına gelip aday olabileceğine ihtimal vermemiştim"

YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı, Parti Genel Sekreteri Talip Atalay’ın birilerinin gazına gelip aday olabileceğine ihtimal vermediğini ifade ederek, Atalay’ın partiyi tanımadığını söyledi.

A+A-

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Kıbrıs Postası TV’de yayınlanan “Sabah Postası” isimli programa katıldı, genel başkanlık sürecinde yaşananlara ilişkin konuştu.

Genel Sekreter Talip Atalay’ın partiyi tanımadığını yineleyen Bakan Erhan Arıklı, “Ben profesörlük mevkiine gelen birinin, bu kadar hamken, bu kadar önemli mevkiine talip olabileceğini düşünmedim. Tabanı tanımıyor, partinin manifestosunu okumamış, milletvekili olmadan önce partinin kapısını çalmamış. Her şeye yabancı. Birilerinin gazına gelip de aday olabileceğine ihtimal vermemiştim sonra baktım ki sevgili hocam o kadar masum değilmiş, aylar önce çalışmalara başlamış. Toplantılar yapmaya başlamış. Biz de hocaya, örgütlenmeler yapalım, bölge sorunlarına bakalım diyoruz. Ben bakanlığa gömülmüşüm sabahtan akşama kadar uğraşıyorum parti emin ellerde diyorum. Parti yerle yeksan olmuş. Hocam parti kötü gidiyor diye propaganda yapıyor. Çalışmalarında mutlaka ‘değişim şart’ diyor” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.