1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Tanker seyir halindeyken aniden yandı
Tanker seyir halindeyken aniden yandı

Tanker seyir halindeyken aniden yandı

Turunçlu köyü yakınlarında bugün Furkad Açilov yönetimindeki 72 DZ 484 plakalı tanker seyir halindeyken aniden yandı. 

A+A-

Turunçlu köyü yakınlarında bugün Furkad Açilov yönetimindeki 72 DZ 484 plakalı tanker seyir halindeyken aniden yandı. 

Polis Basın Subaylığı'ndan alınan bilgiye göre bugün saat 12.30 sıralarında Furkad Açilov yönetimindeki 72 DZ 484 plakalı Turunçlu kavşağı yakınlarında seyir halindeyken sol arka lastiğinin patlaması sonucu aniden alevlendi. 

Yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürülürken, araca ait iki adet lastik yanarak zarar gördü.

Polis yaptığı açıklamada bir süreliğine Gazimağusa - Lefkoşa yönündeki araç trafiği Turunçlu kavşağından itibaren Paşaköy istikametine yönlendirildiğini duyurdu, yangının söndürülmesiyle yol kısa süre sonra trafiğe açıldı.  

Polisin olayla ilgili  soruşturması devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.