1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Tatar: “Mahkeme kararını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyorum"
Tatar: “Mahkeme kararını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyorum"

Tatar: “Mahkeme kararını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyorum"

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, BRTK Müdürü Meryem Özkurt’a seçim yasağını çiğnediği gerekçesiyle 2 ay hapis cezası verilmesi nedeniyle açıklama yapıldı

A+A-

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, BRTK Müdürü Meryem Özkurt’a seçim yasağını çiğnediği gerekçesiyle 2 ay hapis cezası verilmesi nedeniyle yaptığı açıklamada, "Kamu vicdanının rahatlatılması için yetkili mercilerin gereken adımları atacağına inanmaktayım." dedi.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, BRTK Müdürü Meryem Özkurt’a seçim yasağını çiğnediği gerekçesiyle 2 ay hapis cezası verilmesi üzerine sosyal medyadan bir açıklama yaptı.

Tatar, “Mahkeme kararını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Kamuoyu vicdanını derinde yaralayarak infial uyandırdığını gözlemlediğim bu konuda, kamu vicdanının rahatlatılması için yetkili mercilerin gereken adımları ivedilikle atacağına inanmaktayım” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.