
TDP İskele İlçe Başkanı Hasan Bilgehan, partisinden istifa etti
Bilgehan: "Sonuçta gördüm ki, partinin bunlara değil, gruplara, birey gücüne, şakşakcı palyaçolara, daha da küçülmeye ve açıkça söylenmeyen yok oluşa ihtiyaçları varmış"
TDP İskele İlçe Başkanı Hasan Bilgehan'da parti yönetimine eleştiriler getirerek partiden istifa etti. TDP İskele İlçe başkanı olan Bilgehan Sosyal Medya hesabından açıklama yaptı.
İşte Hasan Bilgehan'ın açıklaması;
Sevgili dostlar. "Ülke-Emek" derdi için 3 yıl önce TDP içinde mücadele vermeye başladım. 3 yıl boyunca da yılmadan "örgütlenme - ideolojik netlik - parti okulu" konusunda dün linç edilene kadar da ısrar ettim. Sonuçta gördüm ki, partinin bunlara değil, gruplara, birey gücüne, şakşakcı palyaçolara, daha da küçülmeye ve açıkca söylenmeyen yok oluşa ihtiyaçları varmış.
Ben bu oyunda yokum ve TDP'li dostlar hariç, parti hedefine ulaşsın diye seçim öncesinde aldığım ayrılma kararını bugünden uyguluyorum.
Yolunuz umarım açık olur.

YENİ İSTİFALAR DA OLABİLİR
TDP'de yaşanan istifaların sonrasında önümüzdeki günlerde yeni istifaların olabileceği de öğrenildi.




fdfd.gif)


HABERE YORUM KAT