1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Tecavüz zanlısı tutuklu yargılanacak!
Tecavüz zanlısı tutuklu yargılanacak!

Tecavüz zanlısı tutuklu yargılanacak!

Karaoğlanoğlu’nda, bir arkadaş ortamında tanıştığı 15 yaşındaki kız çocuğunu arabası ile zorla sahil kenarına götürüp tecavüz ettiği iddia edilen 24 yaşındaki zanlı Mehmet Terkan, yeniden suç işlememesi için cezaevine gönderildi

A+A-

Karaoğlanoğlu’nda, eylül ayında, bir arkadaş ortamında tanıştığı 15 yaşındaki kız çocuğunu arabası ile zorla sahil kenarına götürüp tecavüz ettiği iddia edilen ve 2 ay sonra yapılan şikayet üzerine polis tarafından arandığını öğrenince Girne Polis Müdürlüğü’ne giderek teslim olan 24 yaşındaki zanlı Mehmet Terkan aleyhinde yürütülen soruşturma tamamlandı.

   Zanlı Mehmet Terkan, tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün Girne Kaza Mahkemesi’nde teminat duruşmasına çıkarıldı.

   15 yaşındaki müşteki ve babasının, zanlı aleyhindeki şikayetini geri çektiği ve olay sonrası psikolojisi bozulan genç kızın ülkeden ayrılacağı öğrenildi.

   Müşteki ve babasının zanlı aleyhindeki şikayetini geri çekmesine rağmen, benzer suçlardan birçok sabıkası bulunan zanlı, yeniden suç işlememesi için hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi.

Zanlı Mehmet Terkan’ın, geçmişte benzer birçok suça karıştığı da ortaya çıktı.

2014 yılında 20 yaşında olan ve 14 yaşındaki kız arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdiği gerekçesiyle tutuklanan zanlı Mehmet Terkan’ın “Sirkat”, “Kanunsuz Ateşli Silah Tasarrufu” ve “Ciddi Darp” gibi sabıkaları da bulunuyor. Ayrıca, 2017 yılında 14 yaşındaki bir kız çocuğunu dudağından öptüğü suçlamasıyla hakkında polise şikayet yapılan zanlının,  şikayetin geri çekilmesi üzerine aleyhinde ileri işlem yapılmadığı da öğrenildi.

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.