1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Tecavüzle suçlanan Cristiano Ronaldo'nun ifadesi ortaya çıktı
Tecavüzle suçlanan Cristiano Ronaldo'nun ifadesi ortaya çıktı

Tecavüzle suçlanan Cristiano Ronaldo'nun ifadesi ortaya çıktı

Cristiano Ronaldo'nun tecavüzle suçlandığı olayda, Portekizli yıldızın ifadesi ortaya çıktı. Ronaldo'nun verdiği ifadede, "Henüz yeni tanıştığımız için birlikte olmamızın uygun olmadığını söyledi. Ama buna rağmen bedenime dokundu." dediği iddia edildi

A+A-

Kathryn Mayorga adlı Amerikalı bir kadın 2009 yılında Ronaldo'nun Las Vegas'taki bir otelde kendisine tecavüz ettiğini öne sürmüştü. Alman Der Spiegel dergisi, olayın ardından Eylül 2009'da Ronaldo'nun olayla ilgili sorgulama sırasında verdiği ifadeyi ele geçirdi.

chrstn1.jpg

İfadelerde Mayorga, "Bayan C", Ronaldo da "X" olarak adlandırılıyor. İfadeye göre Ronaldo'ya "O gece neler olduğu" sorulduğunda futbolcu şöyle yanıt verdi: "Onunla birlikte olduk. Aslında istemediğini söylüyordu ama beden dili bunun tam tersini ifade ediyordu. "

chrstn2.jpg

"Daha sonra onunla birlikte olmaya devam ettim. Biraz kabaydı. O sırada bedeninde bazı morluklar oluştu. Bütün bu olaylar olurken o, "Bunu yapma" demeyi sürdürüyordu."

chrstn3.jpg

Yine aynı ifadeye göre Ronaldo genç kadından özür diledi. Yine aynı belgelere göre avukatın "Sen ne söyledin, Bayan C ne dedi?" sorusuna "Henüz yeni tanıştığımız için birlikte olmamızın uygun olmadığını söyledi. Ama buna rağmen bedenime dokundu" diye yanıt verdi.

chrstn4.jpg

Ronaldo'nun avukatının "Bayan C. olay sırasında hiç sesini yükseltti mi çığlık attı mı" sorusuna da "Defalarca "hayır" dedi ve durdu" diye yanıt verdi.

chrstn-5.jpg

Olay bittikten sonra ise Ronaldo genç kadının kendisine "Beni sen zorladın" diye kızdığını ve "Sen salaksın, ben diğerleri gibi değilim" dediğini belirtti. Futbolcu, bunun üzerine genç kadından özür dilediğini söyledi.

 

christn.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.