1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Tepebaşı'nda orman yangını!
Tepebaşı'nda orman yangını!

Tepebaşı'nda orman yangını!

Tepebaşı'nın güney kısmında bugün saat 11.45 sıralarında çıkan orman yangını henüz kontrol altına alınamadı.Ormanlık alanda başlayan yangın rüzgarın da etkisiyle hızla yayılıyor.Kaynak: Tepebaşı'nda orman yangını!

A+A-

Tepebaşı’nda orman yangını büyüyor. Öğle saatlerinde Tepebaşı’nda, ormanlık alanda başlayan yangın rüzgarın da etkisiyle hızla yayılıyor. Tüm bölgeden görülen dumanlar gökyüzüne uzanıyor, bölge halkı tedirgin. İtfaiye, su tankerleri, Orman Dairesi ve Sivil Savunma Ekipleri’nin müdahale ettiği yangın için Türkiye’den helikopter bekleniyor. İş ve tarım araçları da yol kenarlarında hazır tutuluyor.

Tepebaşı'nın güney kısmında bugün saat 11.45 sıralarında çıkan orman yangını henüz kontrol altına alınamadı. Rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayılan yangına itfiaye, Orman Dairesi ekipleri, askeri personel, belediye ekipleri ve bölge halkı müdahale ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.