1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ & BİLİM

  3. The Witcher dizisinden yeni gelişmeler var!
The Witcher dizisinden yeni gelişmeler var!

The Witcher dizisinden yeni gelişmeler var!

Netflix'in merakla beklenen The Witcher dizisine yeni isimler katıldı.

A+A-

Ünsal Sarıtoprak

Netflix'in merakla beklenen The Witcher dizisinin yazarı Lauren Schmidt Hissrich, yazar ekibine yeni isimlerin katıldığını duyurdu. Kadroya katılan yeni yazarlar; Sneha Koorse ve Jenny Klein. Peki bu iki isim daha önce hangi projelerde çalıştı?

IMDb üzerinde belirtilene göre, Sneha Koorse daha öncesinde Daredevil, Constantine, Believe ve The Americans dizilerinde yazarlık yaparken Jenny Klein ise Jessica Jones ve Supernatural dizilerinde çalıştı. Yani tür ve piyasa olarak bu işlere pek uzak olan isimler değiller. Bu konuda içimiz rahat olabilir, proje emin ellere teslim edilecek.

Henüz sadece pilot bölüm senaryosu tamamlanan dizinin hangi hikayeler üzerinden ilerleyeceği ve oyuncu kadrosu belli değil. Doğrulanan karakterler şu şekilde: Geralt of Rivia, Yennefer, Ciri, Triss Merigold, Milva, Regis, Vilgefortz, Emhyr, Cahir, Jaskier, Leo Bonhart, Borch Three Jackdaws ve Roach. Dizinin bekleyenleri kitap üzerinden işleyeceğini düşünsede birçok kişi kendi hikayesi ile evrenini oluşturması gerektiğini de savunmakta.
 
The Witcher dizisi 2020'de seyircileri ile buluşacak ve ilk sezonu sekiz bölümden oluşacak. Şimdiden heyecanla bekliyoruz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.