1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Tip, 17 gün sonra polise teslim oldu
Tip, 17 gün sonra polise teslim oldu

Tip, 17 gün sonra polise teslim oldu

Eylül ayında Mehmet Cihan Çelik’i Boğaz Piknik Alanı’nda 3 kişiyle birlikte öldüresiye döverek ölüme terk etmekle suçlanan ve aranan Yılmaz Tip, günler sonra ortaya çıktı.

A+A-

Ahmet VAMIK

Eylül ayında Mehmet Cihan Çelik’i Boğaz Piknik Alanı’nda 3 kişiyle birlikte öldüresiye döverek ölüme terk etmekle suçlanan Yılmaz Tip, 17 gün sonra polis karakoluna giderek teslim oldu.

Mahkemeye çıkarılan Yılmaz Tip aleyhine tahkikat amaçlı 3 günlük tutukluluk emri alındı.

Girne Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Mesut Mesutoğlu’nun huzurunda görüşülen duruşmada, KKTC Başsavcılığı adına Savcı Mustafa Atakara, Girne Polis Müdürlüğü Adli Şube Amirliği’nde görev yapan Polis Memuru Ali Aslan’ı tanık olarak dinletti.

Zanlı Yılmaz Tip’in “Ciddi darp”, “Vahim zarar” ve “Sirkat” suçlamalarından methaldar olduğunu belirten Ali Aslan, 22 Eylül günü saat 04.00 sıralarında, Boğaz Piknik Alanı’nda, 25 yaşındaki Yılmaz Tip ve kimlikleri henüz tespit edilemeyen üç erkek şahsın aralarında husumet bulunan Mehmet Cihan Çelik’i ciddi şekilde darp ederek Çelik’in sol yüzük parmağının ve çenesinin kırılmasına sebep olduklarını ve müştekinin cep telefonunu sirkat ederek olay yerinden kaçtıklarını belirtti.

Zanlının 17 gündür kayıp olduğunu ve polis tarafından arandığını ifade eden Ali Aslan, zanlının geçtiğimiz gün polis karakoluna giderek teslim olduğunu açıkladı. Olayla ilgili alınması gereken tanık ifadeleri, kimlikleri henüz tespit edilemeyen ve aranan üç şahıs ve kayıp emareler olduğunu kaydeden Aslan, zanlının tutuklu kalmasını talep etti.

Girne Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Mesut Mesutoğlu, meseleyle ilgili tahkikatın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacıyla zanlı aleyhine 3 günlük tutukluluk emri verdi.

Öte yandan söz konusu meselede müşteki konumunda olan Mehmet Cihan Çelik, Retro Lounge Bar’da 29 Eylül gecesi meydana gelen ve üç kişinin yaralandığı kurşunlama olayı ile ilgili olarak polis tarafından halen aranıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.