1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. TKP-YG Genel Başkanı ve YDÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Çakıcı Mardin'de konferans verdi
TKP-YG Genel Başkanı ve YDÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Çakıcı Mardin'de konferans verdi

TKP-YG Genel Başkanı ve YDÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Çakıcı Mardin'de konferans verdi

Toplumcu Kurtuluş Partisi Yeni güçler (TKP-YG) Genel Başkanı ve Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Çakıcı Mardin'de konferans verdi.

A+A-

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğ ile Beykent Üniversitesi tarafından düzenlenen konferans 23 Ekim Çarşamba günü Mardin Yay Grand Otel Konferans Salonunda gerçekleşti.

Mardin İl Milli Eğiitm Müdürü Yakup Sarı ve Beykent Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof Dr. Selahattin Sarı'nın da hazır bulunduğu konferansı 500'ü aşkın katılımcı izledi.

Beykent Üniversitesi öğretim görevlilerinin tercihi ile Milli Eğitim İl Müdürülüğü ile Beykent Üniversitesi Rektörlüğü tarafındana davet edilen Prof. Dr. Mehmet Çakıcı Bağılılık ve Yaşam Becerileri konulu bir sunum yaptı.

Sunum sonrasında katılımcı öğretim üyelerinin büyük ilgisine mazhar olan Prof Dr. Mehmet Çakıcı, 24 Ekim sabah saatlerinde yurda döndü

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.