1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Topaloğlu: Sonuna kadar savaşacağız
Topaloğlu: Sonuna kadar savaşacağız

Topaloğlu: Sonuna kadar savaşacağız

Gençler Birliği Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu, 16 Ekim Pazartesi günü deplasmanda oynayacakları Türk Ocağı karşılaşmasıyla ilgili Havadis’e konuştu:

A+A-

ELLERİNDEN GELENİN FAZLASINI YANSITMAK: Cihangir karşılaşmasında, kendi sahasında ve seyircisi önünde mutlak kazanmaları gerekirken, beklemedikleri bir kayıp yaşadıklarına dikkat çeken teknik direktör Hasan Topaloğlu, “Türk Ocağı deplasmanından puan veya puanlar çıkartmak için elimizden gelenin fazlasını sahaya yansıtacağız ve bunun için de sonuna kadar savaşacağız” dedi

Coşkun KUTAY

Gençler Birliği, K-Pet Süper Ligi’nin dördüncü haftasında deplasmanda oynayacağı Türk Ocağı karşılaşmasıyla ilgili hazırlıklarını, teknik direktör Hasan Topaloğlu’nun nezaretinde, antrenör Hüseyin Dorak ve Ozan Uzunoğlu’nun İskele Cumhuriyet Stadı’nda dün yaptırdığı antrenman ile sürdürdü. Teknik direktör Hasan Topaloğlu çalışma sonrasında Havadis’e konuştu.

“Bana göre iki puan kaybettik”

Gençler Birliği’nin; üçüncü haftada evlerinde oynadığı Cihangir karşılaşmasında; kendi sahasında ve seyircisi önünde mutlak kazanmaları gerekirken, beklemedikleri bir kayıp yaşadıklarına dikkat çeken Hasan Topaloğlu, “İlk devrede çok güzel bir oyun ortaya koymamıza rağmen maalesef, bir çok pozisyonu cömertçe harcadık ve dolayısı ile de gol bulamadık. 2. devrede ise oyun kilitlendi ve girdiğimiz pozisyonları üretemedik. Ve maalesef bana göre 2 puan kaybettik. Ağlayacak sızlayacak bir şey yok. Ancak bu arada, haftalar sonra savunmamızın başarılı olması bizi memnun etti” ifadelerini kullandı.

“Kayıpların çok, puanların az olacağı bir lig”

“2017-18 futbol sezonunda lig, bu şekilde geçecek. Görünen o ki, kayıpların çok, puanların az olacağı bir lig yaşayacağız” diyerek sözlerini sürdüren Hasan Topaloğlu, “Liderden 2 puan gerideyiz. Yolumuza, moral ve motivasyonumuzu düşürmeden devam etmeye bakacağız. Şimdi önümüzde çok zorlu bir Türk Ocağı müsabakası var. Çok zor bir karşılaşmanın bizi beklediğini biliyoruz ve 6 antrenman ile ve bu bilinç altında hazırlıklarımızı sürdürüyoruz” dedi.

“Ellerinden gelenin fazlasını sahaya yansıtmak”

Türk Ocağı deplasmanına puan ve puanlar çıkartmak için ellerinden gelenin fazlasını sahaya yansıtmak istediklerini söyleyen Hasan Topaloğlu, “Bunun için sonuna kadar savaşacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.