1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Trabzonspor'da Daniel Sturridge'in suyu ısınıyor
Trabzonspor'da Daniel Sturridge'in suyu ısınıyor

Trabzonspor'da Daniel Sturridge'in suyu ısınıyor

Büyük umutlarla, büyük uğraşlarla ve büyük paralarla transfer edilen Daniel Sturridge, Trabzonspor'da bu sezon tepki çeken tek isim. Şampiyonluk yolunda takıma uyum sağlayamayan ve anlamda çaba sarf etmemekle suçlanan Sturridge, Beşiktaş maçında da etkisi

A+A-

Trabzonspor'un şampiyonluk iddiası haftalar geçtikçe daha da ciddileşiyor. Takımdaki hemen hemen her oyuncu performansını yükseltmeye devam ederken, bekleneni veremeyen tek bir isim var: Daniel Sturridge.

İngiliz yıldız, sezon başında Trabzonspor'a tüm imkanlar seferber edilerek transfer edilmişti.

Takımdaki maksimum maaş olan yıllık 1.5 milyon euro barajı sadece Sosa için aşılırken, İngiliz oyuncu için bu baraj ikinci kez aşılmıştı.

Fakat Sturridge bunun karşılığını henüz veremedi.

Taraftar memnun değil

 

Sezon başından bu yana sakatlıklarından ötürü tam 11 maç kaçıran Sturridge, ligde 7'si ilk 11'de olmak üzere 11 maçta forma giydi. Bu maçların hiçbirinde 90 dakika oynayamayan İngiliz oyuncu 4 gol 4 asist yaptı.

Skora yaptığı katkılar genellikle çoktan kopmuş maçlarda olduğu ve büyük maçlarda varlık gösteremediği için taraftarın tepkisini çeken Sturridge, Beşiktaş derbisinde de 55. dakikada oyundan alınmadan önce hiçbir etki yaratamamıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.