1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Tüm Lig Maçları HD Kalitede
Tüm Lig Maçları HD Kalitede

Tüm Lig Maçları HD Kalitede

Tüm Lig Maçları HD Kalitede

A+A-

Her ülkede olduğu gibi Türkiye’de futbol tutkunluğu hat safhada bulunmaktadır. Özellikle büyük takımların birbirleri ile oynadığı derbi olarak nitelendirilen maçların olduğu haftalarda, maçtan bir hafta öncesi ve bir hafta sonrası derbiler konuşulmaktadır. Stadyuma gitme şansı olmayan taraftarlar bu maçları eğer ki evlerinde izleyebilecekleri spor paketi varsa evlerinde yok ise kahvelerde veya canlı maç yayınları yapan internet sitelerinde izlemeyi tercih etmektedirler. Özellikle kupa maçlarında, derbiler de veya şampiyonlar ligi gibi önemli maçların olduğu zamanlarda birçok internet sitesi maçların sitelerinde ücretsiz canlı olarak yayınlanacağını açıklamaktadırlar. Çoğu site bu açıklamayı yapmasına rağmen maç saatinde kullanıcılarını hayal kırıklığına uğratmaktadır. Bağlantı hatası yaşanılan bu sitelerde maçı izlemeniz mümkün olmadığı gibi yaşanılan vakit kaybı da sinirleri germektedir.

Canlı Maç Yayınları ve Sorunları

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte internet kullanımı artmış, dışarı çıkmayı tercih etmeyenler maçı izlemek için bilgisayarlarını televizyonlarına bağlayarak internet üzerinden maçı izlemek isterler. Birçok site tarafından canlı maç izle fırsatının olduğu söylense bile, maç saatinde sitede reklamdan başka bir şey göremezsiniz. Bazı sitelerde ise görüntü ve ses kalitesi o kadar kötüdür ki, kendi takımınızı seçemez, önemli pozisyonları kaçırırsınız. Bazı siteler ise maçı izlemeniz için sürekli olarak başka sitelere yönlendirerek zaman kaybının yanı sıra bilgisayarınıza virüs bulaştırmaktadır. Sahte olan bu sitelerden uzak durması gereken futbol severler, site tercihi yaparken özellikle yayın ve görüntü kalitesi iyi olan HD yayın yapan siteleri tercih ettiğinde herhangi bir problemle karşılaşmazlar. Türkiye’deki futbol karşılaşmalarının yanı sıra yurt dışında bulunan ligleri takip etmek isteyenler için birçok site yer almasına rağmen, bu siteler belirttikleri gibi maçları canlı olarak vermedikleri gibi özetlerini de yayınlayamayan sahte sitelerdir. Futbol sevenlerin önlerinde çok fazla alternatif bulunmamaktadır.

Canlı Maç Yayın Alternatifleri

Beinsports izle şeklinde yayın yapan siteler incelendiğinde görüntü ve ses kalitesi ile dikkati çeken www.trsportv1.com sitesi 35 spor kanalı ile kullanıcılarını spora doyurmaktadır. Canlı olarak Süper lig, Premier League, Bundesliga, Seria A gibi ligleri takip edebildiğiniz gibi basketbol, tenis karşılaşmalarını da canlı olarak izleyebilirsiniz. Yüksek internet bağlantı hızı ile HD görüntüsü ile herhangi bir kesinti yaşamadan maçlarınızı keyifle izleyebilirsiniz. Site de yer alan Ligobet sistemi ile üye olmanız durumunda futbol’un yanında ilgi alanınıza göre voleybol, tenis, basketbol gibi maçlarını da takip ederek kupon yaparak şanslarını deneyebilirler. Site içerisinde yer alan Beinsports kanalları sayesinde takımınızın maçlarının geniş özetlerini izleyebildiğiniz gibi uzman yorumcular tarafından takımınızın son durumunu öğrenebilirsiniz. Siteye giriş yaptığınız andan itibaren mevcut maçların canlı sonuçlarını görebildiğiniz gibi o an oynayan maçları da canlı olarak izleme keyfine ulaşabilirsiniz. Maçlarınızı gönül rahatlığı ile strese girmeden izlemek istiyorsanız sahte sitelerden uzak durarak bu işi hakkıyla yapan siteleri tercih etmelisiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.