1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Türk halkını kandırmasınlar
Türk halkını kandırmasınlar

Türk halkını kandırmasınlar

Türk Pop müziğin Kraliçesi Hande Yener, önceki akşam Kıbrıs Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel’de hayranların karşısına çıktı.

A+A-

Orhan İSMAİLOĞLU 

Nişanlısı Ümit Cem Şenol’un da izlediği konserde şarkıcıyı, yaklaşık iki bin 500 kişi izledi. Dünyaca Ünlü Amerikalı Oyuncu ve Model Marilyn Monroe’ya benzeyen Yener, “Yeni anlaştığım bir marka artık onlarla çalışacağım. Konser ve klip çalışmalarımızı birlikte yapacağız” dedi.

“2017 yılı nasıl geçti?” sorusuna Yener, “Zirve, zirve, zirve… Şu an telifmetre listesine birinci olduğum için 11 ayın sultanıyım. Ayrıca Spotify listesinde, ‘Türk kadın şarkıcılar’ arasında ilk beş listesindeyim. Bundan büyük mutluluk yok. Youtube rakamlarının listesinin alakası yok. Demek ki YouTube rakamları sahte. Sahte starlar, sahte kaldı” dedi.

Yener, iddialı açıklamasına şöyle devam etti:

“Bunun için susamam bu benim 17 yıllık kariyerim. O yüzden, ‘Boşver yapsınlar’ diye baştan savacağım durum değil. Çıkıp, ‘Şu kadar dinlendim başarılıyım’ diye algı yaratıyorlar, artık Türk halkını kandırmayı bıraksınlar. Aynur’un klipini, spamlıyorlar o klip trende çıkamıyor. Aynur’a, ‘Kim yaptırıyor’ diye sordum. O da, ‘Parasını boşa harcayan insanlardan biri’ dedi. Piyasa; ‘kurtlar kapanı’. ‘Tık’ alınmasın diye, ‘spam’ yapılıyor. Şampiyonun belli olduğu yer YouTube değil telifmetredir. O yüzden orada şampiyonum ikinci kim?” diyorum”

‘2017 yılını zirvede tamamladım’ 

“2018 yılından beklentiniz nedir?” sorusuna şarkıcı, “2018’in 2017 yılını geçmesi için evlenmem ve dünyaya açılmam gerekiyor çünkü 2017 yılını Türkiye’de zirvede tamamladım. İki tane İngilizce şarkı yaptım, onları çıkartacağım. Ondan sonra evlilik olacak. Belki yoğun tempoya girip, Avrupa turnesi başlarsa evlilik 2019 yılına sarkabilir. Ama problem değil, biz Cem’le böylede mutluyuz” dedi.

Yeniden çocuk sahibi olmak isteyip, istemediği sorularına Yener; “Çocukları çok seviyorum. Bu işler kısmet, neden olmasın? Belki cesaret ederim annelik cesaret isteyen bir şey. Allah bilir” diye konuştu.

‘Çok ergence hareketler’

Geçtiğimiz haftalarda sürekli polemiğe girdiği Demet Akalın’ın, kendisi için, ‘O kadın’ sözlerine Yener, “Lütfen konuşmasın, ses tonuna bile tahammülüm yok. Susmaya devam etsin. Sosyal medyada istediğini, istediğine yazdırıyor onlarında farkındayım. Beğeniyi alıyor çok ergence hareketler. Parayla yazdırdıklarına da cevap veriyor. 2017 yılı nasıl herkesin ortaya çıktığı yıl oldu, 2018’de de sahteler ortaya çıkacak” dedi.

Oğlu Çağın’a doğum gününde hediye ev almasına şarkıcı, “Her zaman bonkörüm. Çok güzel evi oldu. Üçüncü havaalanı oraya yapılıyor. Oraya ilgi var. Oğluma hediye aldım” dedi.

Yeni Single geliyor

Hande Yener bir yandan konserlerin devam ettiğini söylerken diğer yandan ise yeni bir düetin şubat ayının sonunda piyasada olacağını söyledi.

Hande Yener ünlü sanatçı Faydee ile bir düet yaptığını belirtirken, önümüzdeki günlerde bu şarkıya klip çekeceklerini de anlattı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.