1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ & BİLİM

  3. Türk Telekom ve Google işbirliği yapıyor!
Türk Telekom ve Google işbirliği yapıyor!

Türk Telekom ve Google işbirliği yapıyor!

Türk Telekom ile Google işbirliği yapacağını duyurdu.

A+A-

Ender Öztürk

Türk Telekom’un gençler için geliştirdiği Selfy, yenilenen logosuyla gençlere yeni teklifler de sunuyor. Bu kapsamda yenilenen Selfy ilk projesini Google ile yaptığını açıkladı. Türk Telekom Selfy Google ile ortak bir proje geliştirerek, “Selfy Google Play Tekliflerini” lanse etti.

Dünyada ilk defa bir Telekom şirketi ile yapılan proje kapsamında mobil aboneler; aylık ses, SMS ve internet hakkının yanında aylık Google Play Kredisine sahip oluyor.

Türk Telekom, “Selfy Google Play Teklifleri” ile Google Play üzerinden yapılacak tüm alımlarda geçerli olmak üzere müşterilerine 5 TL veya 10 TL değerinde “Google Play Kredisi” sunacak. Bu uygulamadan hem mevcut Türk Telekom Selfy müşterileri hem de Türk Telekom’a yeni gelen Selfy müşterileri yararlanabilecek.

Tekliflerde yer alan Google Play Kredisi, tüm Google Play üzerinden yapılacak uygulama alımları ve oyun içi / uygulama içi alımlarda geçerli olacak. 

25 TL’den başlayan fiyatlarla Türk Telekom tekliflerine gelen müşteriler, Google Play üzerinden yapacakları tüm satın alımlarda geçerli Google Play Kredisi kazanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.