1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Türkiye Ju Jitsu şampiyonası yapılıyor
Türkiye Ju Jitsu şampiyonası yapılıyor

Türkiye Ju Jitsu şampiyonası yapılıyor

Ju Jitsu Bjj Federasyonu büyükler Ju Jitsu Bjj Federasyonu büyükler Türkiye Ju Jitsu şampiyonası yapılıyor.

A+A-

Ju Jitsu Bjj Federasyonu büyükler Ju Jitsu Bjj Federasyonu büyükler Türkiye Ju Jitsu şampiyonası yapılıyor. 8-9 Ekim tarihleri arasında Ankara’da Türkiye Judo Fedasyonu Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan Ju Jitsu Türkiye Şampiyonasına KKTC Ju Jitsu milli takım karması da katılıyor. 7 Ekim Cuma akşam saatlerinde ülkemizden ayrılacak olan KKTC Ju Jitsu milli takım karmasında kafile başkanlığını Kempo Savuma Sporları başkanı Mehmet İngenç, sporcular Ekim Özgüvenli, Alara Berktuğ, Doğkan Tunalı’dan oluşan 3 sporcumuz yer alıyor.    

Şampiyona Cumartesi Başlıyor

Ju Jitsu Bjj Federasyonu büyükler Türkiye Ju Jistsu şampiyonası 8 Ekim Cumartesi sabah tartı ve kura çekimi ile eşleşmelerden sonra başlayacak. 9 Ekim Pazr akşam saat 20:00 sıralarında tamamlanması beklenen Türkiye Ju Jitsu şampiyonasında milli takım karması sporcularımızdan önemli dereceler elde etmesi bekleniyor. Kafilemiz 10 Ekim Pazartesi öğle saatlerinde adaya dönecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.