1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Tutuklu sayısı 4 oldu
Tutuklu sayısı 4 oldu

Tutuklu sayısı 4 oldu

Kapalı Maraş’tan sirkat ettikleri iddia edilen birçok malzemeyi Rum vatandaşı bir şahsa satmaya çalışırken suçüstü tespit edilen zanlılar tutuklandı.

A+A-

Kapalı Maraş’tan sirkat ettikleri iddia edilen birçok malzemeyi Rum vatandaşı bir kişiye satmaya çalışırken suçüstü tespit edilen ve 21 gündür soruşturma amaçlı poliste tutuklu bulunan zanlı Mustafa Çelik ile Adil Erden’in ardından antikacılık yaptığı belirtilen Tamer Boransel ile Candaş Öz de tutuklandı. “Sirkat” suçlamasıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Çelik, Erden, Boransel ve Öz’ün tutukluluk süresi 3’er gün daha uzatıldı. Mesele ile bağlantısı olduğuna inanılan 1 kişi ve 2 emare daha aranıyor.

Soruşturma derinleşti

Meselenin tahkikat memuru, 24 Kasım 2018 tarihinde CÖŞ ekipleri tarafından Korkuteli’de zanlı Mustafa Çelik’in evine yapılan operasyonda zanlı Mustafa Çelik, zanlı Adil Erden ve 1 Rum şahsın ellerinde Rumca yazılı tabelalarla tespit edildiğini belirtti.

25 Kasım 2018 tarihinde zanlı Çelik ve Erden’in mahkeme huzuruna çıkarılarak aleyhlerinde 3 günlük tutukluluk süresi temin edildiğini anımsatan tahkikat memuru, zanlı Çelik ve Erden’in yine 28 Kasım 2018 tarihinde mahkemeye çıkarılarak aleyhlerinde 5 gün daha tutukluluk emri temin edildiğini söyledi.

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.