1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Tutuklu yargılanacak
Tutuklu yargılanacak

Tutuklu yargılanacak

Girne Turizm Limanı’ndan tasarrufundaki uyuşturucu madde ile giriş yapmak isterken Narkotik Dedektör Köpeği Liz tarafından tespit edilerek tutuklanan zanlı Bülent Eren, teminata bağlanmak üzere dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

A+A-

Evrim KAMALI

Girne Turizm Limanı’ndan ülkeye tasarrufundaki uyuşturucu madde ile giriş yapmak isterken Narkotik Dedektör Köpeği Liz tarafından tespit edilerek tutuklanan zanlı Bülent Eren, teminata bağlanmak üzere dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Bulguları aktardı

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Polis memuru Mustafa Zor olayla ilgili bulguları aktardı. Zor, huzurda bulunan zanlı Bülent Eren’in 18 Mayıs tarihinde, saat 09.30 sıralarında, Girne Turizm Limanı’ndan KKTC’ye giriş yapmak istediği sırada devriye gezen narkotik dedektör köpeği Liz tarafından tespit edildiğini ve üzerinde yapılan aramada, yaklaşık bir gram ağırlığında tütün ile karışık hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. Polis, meseleyle ilgili olarak başlatılan soruşturmanın tamamlandığını ve ülkemizde turist statüsünde bulunan zanlının mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlamasını talep etti.

Cezaevine gönderildi

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlının ilerde görüşülecek davasında hazır olmasını sağlamak maksadı ile 20 günü geçmeyen bir süre hükümsüz tutuklu olarak cezaevinde beklemesine emir verdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.