1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Tutuksuz yargılanacaklar
Tutuksuz yargılanacaklar

Tutuksuz yargılanacaklar

Gönyeli’deki bir yarım inşaattan demir çalan zanlılar, dün teminata bağlanmak üzere mahkeme huzuruna çıkarıldı

A+A-

Evrim KAMALI

Gönyeli’deki bir yarım inşaattan demir çalan zanlılar Rıza Teflek ve Ramazan Kazak dün teminata bağlanmak üzere mahkeme huzuruna çıkarıldı. 

Polis olayı anlattı

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Polis memuru Ahmet Erdivan huzurda bulunan zanlılar Rıza Teflek ve Ramazan Kazak’ın 18 Şubat tarihinde saat 01.30 sıralarında, Gönyeli’de Mustafa Evliya’ya ait yarım inşaat içerisinde bulunan 2185 TL değerinde muhtelif inşaat demirlerini çaldıklarını söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında zanlıların çalmış oldukları demirleri Haspolat Sanayi bölgesinde bulunan bir hurdacıya sattıklarının tespit edildiğini söyledi. Polis memuru Ahmet Erdivan zanlılar aleyhine başlatılan soruşturmanın tamamlandığını ve zanlıların ilerde yargılanmalarında hazır olmasını sağlamak maksadı ile uygun bir teminata bağlanmasını talep etti. 

Yurtdışına çıkışları yasaklandı

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Tacan Reynar zanlıların ilerde görüşülecek davalarında hazır olmalarını sağlamak maksadı ile yurtdışına çıkışlarının yasaklanması, haftada 1 gün ispati vücut etmeleri ve KKTC vatandaşı muteber birer kefilin 40 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması koşulu ile tutuksuz yargılanmalarına emir verdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.