1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. “UBP olarak tek başımıza iktidara gelmek istiyoruz”
“UBP olarak tek başımıza iktidara gelmek istiyoruz”

“UBP olarak tek başımıza iktidara gelmek istiyoruz”

UBP Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu, sistem değişikliğine gidilmesi gerektiğine vurgu yaparak, "UBP olarak tek başımıza iktidara gelmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

A+A-

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu, Kanal T ekranlarında yayınlanan ‘Günaydın Kıbrıs’ adlı programa katılarak, açıklamalarda bulundu.

Hasipoğlu, Rum Lider Nikos Anastasiadis’in geçtiğimiz hafta yapmış olduğu açıklamalara işaret ederek, “Bizi hâlâ eşit olarak görmüyorlar… Bizi azınlık olarak görüyorlar ve bu zihniyetleri değişmedi” ifadelerini kullandı.

“Bu zihniyet değişmedikten sonra bu vizyonumuzun da ne kadar haklı olduğunu gösteriyor” diyen Hasipoğlu, “Bu doğuştan var olan bir hakkımızdır. Yeni dış politika anlayışımızı, vizyonumuzu devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

“ERDOĞAN’IN VERECEĞİ MESAJLAR ÇOK ÖNEMLİ”

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adaya yapacağı ziyareti de değerlendiren Hasipoğlu, “Adamızı ziyaret edecek olması ve vereceği mesajlar çok önemlidir” dedi.

“HALKIN BEKLEDİĞİ GÜÇLÜ İKTİDARLARDIR”

UBP Genel Sekreteri Hasipoğlu, sistem değişikliğine gidilmesi gerektiğine işaret ederek, şunları söyledi:

“UBP olarak tek başımıza iktidara gelmek istiyoruz… Yasalar geçmiyor; UBP’den kaynaklanmadı ama ortaklarından kaynaklandı. Bana göre halkın beklediği güçlü iktidarlardır. Notu da halk verecektir. İktidardaki parti ‘Ortağım bana engel oldu’ diye bir bahane üretemez. Biz bunu istiyoruz bunu talep ediyoruz. Bunun için kendimizi ispatlamaya çalışıyoruz. Güçlü iktidarlar olmalı, ona göre gücünü kullanmalı…”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.