
UBP, YDP ile görüştü
Hükümet kurma görevini alan UBP Genel Başkanı Sucuoğlu, ilk ziyaretini YDP’ye gerçekleştirdi. “Hükümetsiz geçen her gün kayıp” diyen Sucuoğlu, hızlı bir şekilde hükümeti kurma yönünde adım atacaklarını belirtti.
Hükümet kurma görevini alan UBP Genel Başkanı Faiz Sucuoğlu, hükümet kurma çalışmaları kapsamında ilk ziyaretini YDP’ye gerçekleştirdi.
Her iki başkan da heyetler arası görüşme başlamadan önce basına kısa bir açıklama yaptı.
ARIKLI: “GÖRÜŞMEDEN SONRA BİR AÇIKLAMAMIZ OLACAK”
YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı, “Sayın Sucuoğlu, hükümet kurma çalışmaları kapsamında ilk ziyareti partimize yapmış bulunuyor. Görüşmeden sonra bir açıklamamız olacak” dedi.
SUCUOĞLU: “GÖRÜŞLERİMİZİ PAYLAŞACAĞIZ, GÖRÜŞLERİNİ DİNLEYECEĞİZ”
UBP Genel Başkanı Sucuoğlu ise, hükümet kurma görevini dün aldığını ve aynı gün içerisinde görüşme heyeti ile bir toplantı gerçekleştirdiklerini, bugün YDP ile DP’yi ziyaret etme kararını aldıklarını belirtti. Yarın da HP ile CTP’yi ziyaret edeceklerini ifade eden Sucuoğlu, “Görüşlerimizi paylaşacağız, görüşlerini dinleyeceğiz. Muhtemelen hızlı iki günlük görüşmeden sonra da ikinci görüşme turu olacak. Önümüzdeki hafta İnşallah olumlu bir neticeye varırız, hükümeti kurma imkanının otaya çıkarırız” şeklinde konuştu.
“HÜKÜMETSİZ GEÇEN HER GÜN KAYIP”
“Hükümetsiz geçen her gün kayıp” diyen Sucuoğlu, hızlı bir şekilde hükümeti kurma yönünde adım atacaklarını belirterek, “İnşallah hedefe hızlı bir şekilde ulaşırız. YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Birazdan görüşmemiz olacak. Kendilerine, hazırlamış olduğumuz düşüncelerimizle ilgili bilgi sunacağız” dedi.




fdfd.gif)


HABERE YORUM KAT