1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Uğur gitti, Cemal geldi
Uğur gitti, Cemal geldi

Uğur gitti, Cemal geldi

Emanet aldığı kiralık otomobille park halindeki üç araca çarpıp olay yerini terk eden genç, sürücü koltuğuna arkadaşını oturttu. Bir saat sonra kiralık otomobille olay yerine giden arkadaşı “kazayı ben yaptım” dese de polisi kandıramadı.

A+A-

Mehmet KARA

Başkent Lefkoşa’da, dün sabah saatlerinde, emanet aldığı kiralık otomobille Derya Apartmanı önünde bulunan park halindeki üç araca çarptıktan sonra olay yerini terk eden 20 yaşındaki sürücü Uğur Taşer, uykusundan kaldırdığı arkadaşı Cemal Özerin’den (25) kazayı üstlenmesini istedi. Bir saat sonra zarar gören kiralık otomobille kaza mahalline giden arkadaşı, “kazayı ben yaptım” dese de polisi kandıramadı.

Lefkoşa Trafik Tahkikat şubesinde görevli ekip, 12 saat boyunca sürdürdüğü titiz soruşturmanın ardından gerçek sürücüyü ortaya çıkardı.

Kaza anında emanet aldığı kiralık aracı kullanan sürücünün ilk ifadesinde, ehliyetinin sigorta kapsamı dışında olmasından dolayı böyle bir yola başvurduğu ortaya çıktı.

Bu arada, Derya Apartmanı’nda ikamet eden araç sahipleri ise komşularının kendilerini uyandırmasıyla araçlarının zarar gördüğünü fark edince gözlerine inanamadı.

Üç aracı hasara uğrattı, kaçtı

Polis Basın Subaylığı’ndan edinilen bilgilere göre kaza, saat 01.45’te meydana geldi.

Uğur Taşer (E-20), yönetimindeki MJ 104 Z plakalı araç ile Lefkoşa’da Bolu sokak üzerinde güney istikametine doğru dikkatsizce seyrederken, Derya Apartmanı’nın önüne geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solundan çıktı.

Kiralık aracın sürücüsü, park halindeki üç aracı hasara uğrattıktan sonra kaza mahallinden isim ve adres vermeden ayrıldı, saat 02.15 sıralarında ise kazanın olduğu yere arkadaşını yolladı.

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tahkikat Şubesi ekipleri, ihbar üzerine kısa sürede olay yerine gitti.

Olay yerinde inceleme yapan polis, kazanın oluş şekliyle ilgili yanıltıcı bilgi veren sürücünün şüpheli tavırlar sergilediğini fark etti.

Polis, bölgedeki kamera kayıtlarını mercek altına aldı. Saatler süren incelemelerin ardından gerçek sürücü tespit edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.