1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Ülkemizi Türkiye’de temsil edecekler
Ülkemizi Türkiye’de temsil edecekler

Ülkemizi Türkiye’de temsil edecekler

Tuğba ve Ceren gün sayıyor:

A+A-

Model Of Celebrity yarışmasının KKTC ayağında birinci seçilen Ceren Koşar ve ikinci seçilen Tuğba Öter ülkemizi 17 Aralık Pazar gecesi İstanbul’daki büyük finalde temsil etmeye hazırlanıyor

Güzel mankenlerimiz Ceren Koşar ile Tuğba Öter modellik yarışmasında ülkemizi temsil etmek için İstanbul’a gitti. Genç ve güzel modelleri podyumlara kazandırmak için düzenlenen Model Of Celebrity yarışmasının Kıbrıs ayağında birinci seçilen Ceren Koşar ve ikinciliği kazanan Tuğba Öter şimdilerde İstanbul’da gerçekleşecek büyük final için heyecanlı bir bekleyiş içine girdi.

Kamp süresi başlayan Model Of Celebrity yarışmasının büyük finali öncesinde gerçekleştirilen provalara ve etkinliklere katılan güzellerimiz Altın Kelebek Ödül Gecesi’ne de konuk olarak katılıp göz kamaştırdı.

Ünlü organizatör ve koreograf Banu Noyan’ın organizasyonuyla gerçekleşecek olan final gecesi 17 Aralık Pazar akşamı yaşanacak. Bakalım güzellerimiz Ceren ve Tuğba yarışmadan iyi derecelerle ayrılabilecekler mi...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.