1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Uluslararası Final Üniversitesi ile Erduran Laboratuvarları arasında işbirliği
Uluslararası Final Üniversitesi ile Erduran Laboratuvarları arasında işbirliği

Uluslararası Final Üniversitesi ile Erduran Laboratuvarları arasında işbirliği

Uluslararası Final Üniversitesi ile Erduran Laboratuvarları arasında işbirliği protokolü imzalandı.

A+A-

İki kurum arasında işbirliğini geliştirme ve karşılıklı katkı koymak amacıyla imzalanan protokol, bilimsel ve teknik konuların transferi, kısa ve uzun süreli eğitim programlarının düzenlenmesi ve yürütülmesi konularında işbirliği olanaklarını da içeriyor.

KURUMLARARASI İŞBİRLİĞİ

Uluslararası Final Üniversitesi’nde gerçekleştirilen imza töreninde, işbirliği protokolüne Uluslararası Final Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdullah Öztoprak ile Erduran Laboratuvarları Direktörü Metin Erduran imza koydu. Protokol çerçevesinde laboratuvar çalışanları ile çocuklarına burs ve indirim olanakları sağlanırken, Uluslararası Final Üniversitesi öğrencileri ve çalışanlarına da laboratuvar imkanlarından indirimli yararlanma olanağı sağlandı.

ÖZTOPRAK: KURUMLARARASI İŞBİRLİKLERİ TOPLUMSAL FAYDA ÜRETİR

İmza töreninde konuşan Rektör Öztoprak, kurumlar arasında geliştirilen ilişkilerin kurumların kendilerine olduğu kadar, topluma da fayda sağladığını belirterek, Uluslararası Final Üniversitesi olarak bu tür işbirliklerini önemsediklerini ifade etti. Öztoprak, Erduran Laboratuvarı ile imzalanan protokol çerçevesinde başlayan işbirliğinin karşılıklı yarar çerçevesinde devam edeceğini belirterek, gerek sağlık gerekse eğitim konularında toplumsal fayda üreteceklerine olan inancını dile getirdi.

ERDURAN: ULUSLARARASI FİNAL ÜNİVERSİTESİ ÜLKEMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR GİRİŞİM

Erduran Laboratuvarları Direktörü Metin Erduran da konuşmasında, üniversitelerimizin ülkemizin ekonomik, kültürel ve sosyal gelişimi için önemli bir sektör olduğuna dikkat çekerek, lokomotif bir sektör olarak değerlendirdiği eğitim sektörünün ülkemiz için hayati olduğunu belirtti. Uluslararası Final Üniversitesi’nin önemli bir girişime imza attığını belirten Erduran, Uluslararası Final Üniversitesi mütevelli heyeti ve rektörüne eğitim sektörüne koyduğu katkıdan dolayı teşekkür etti. Erduran Laboratuvarları olarak üniversitelerle yakın işbirliği içinde olmayı arzuladıklarını ifade eden Erduran, bu konuda her türlü çabayı sarf etmeye hazır olduklarını belirtti. Erduran, Uluslararası Final Üniversitesi ve kurumlarının işbirliğinin de bölgeye yarar sağlayacağına inanç belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.