1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Üniversitelerde yaygınlık araştırması toplantısı
Üniversitelerde yaygınlık araştırması toplantısı

Üniversitelerde yaygınlık araştırması toplantısı

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu, bilimsel veri tabanını oluşturma çalışmaları çerçevesinde, Üniversitelerde de bir yaygınlık araştırması yapılmasına karar verdi.

A+A-

 Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu, bilimsel veri tabanını oluşturma çalışmaları çerçevesinde, “üniversitelerdeki mevcut durumu tespit etmek, elde edilecek verilere göre program geliştirmek, gerekse bütünlüklü ülkesel bir strateji ve eylem planı belirlemek” adına Üniversitelerde de bir yaygınlık araştırması yapılmasına karar verdi.

Başbakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Yükseköğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK) Başkanlığı ve tüm üniversitelerle işbirliği halinde gerçekleştirilecek çalışmayla ilgili toplantı yarın saat 11.00’de Başbakanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek.
Toplantıda çalışmayla ilgili basına bilgi verilecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.