1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Uyuşturucu batağı!
Uyuşturucu batağı!

Uyuşturucu batağı!

Yaşları 14 ve 17 olan iki kız çocuğu Güney’den Kuzey’e uyuşturucu geçerlerken suçüstü yakalandı

A+A-

DEHŞET: Bir yanda yaşları 14 ve 17 olan iki çocuğun uyuşturucu belasına bulaşmış olmaları, diğer yanda Güney Kıbrıs’tan aldıkları uyuşturucuyu KKTC’ye geçirmeye çalışırken suçüstü yakalanmaları. Kıbrıs’taki uyuşturucu sorununun vardığı boyutu anlatan bu örnek herkesi dehşete düşürdü.

OPERASYON: Polis narkotik ekipleri aldıkları bir ihbarı değerlendirerek Başkent Lefkoşa’daki yaya geçiş kapısı Lokmacı’da operasyon düzenlediler ve 14 ile 17 yaşındaki çocukların üzerinde Hinnt Keneviri türü uyuşturucu yakaladılar. Çocuklar dün mahkemeye çıkarıldılar ve ileride yargılanmak üzere serbest bırakıldılar

ÖNEMLİ UYARI:  UBP İskele Milletvekili Yasemin Öztürk, uyuşturucunun büyük bir sorun olduğunu ve ilkokullara kadar geldiğini, bunun için önemli çalışmaların yapılması gerektiğini kaydetti. Öztürk, uyuşturucuyla mücadelenin eğitimde yer alması gereğine dikkati çekerek, ilkokuldan başlayarak konunun müfredatta yer almasını istedi.

Haberin devamı için tıklayınız...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.