1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Uyuşturucu suçuna hapis cezası
Uyuşturucu suçuna hapis cezası

Uyuşturucu suçuna hapis cezası

Girne’de yüklü miktarda uyuşturucu madde ile yakalanan Şerif Karaçay, Okan Atahan ve Yusuf Ördek hakkındaki davada karar açıklandı.

A+A-

Girne’de 15 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda yüklü miktarda uyuşturucu madde ile yakalanan Şerif Karaçay, Okan Atahan ve Yusuf Ördek hakkındaki davada karar açıklandı. Girne Ağır Ceza Mahkemesi’nden Başkan Nüvit Gazi Hacı, Kıdemli Yargıç Şerife Katip Kır ve Yargıç Hazal Hacımulla'dan oluşan heyetin aldığı kararı Hacımulla açıkladı. 

Yapılan aramada 117 hap ile bir miktar hintkeneviri bulundu

Yargıç Hazal Hacımulla, sanık Karaçay’ın Türkiye’de aracının ön kaputunun içerisindeki elektrik kutusuna 150 extacy hap ile 5 gram hintkeneviri sakladığını, daha sonra sanık Okan Atahan ile birlikte Kuzey Kıbrıs’a gelmek için gemiye bindiklerini söyledi. Hacımulla, sanık Karaçay’ın gemide sanık Atahan’a uyuşturuculardan söz ettiğini ve birlikte içmeye karar verdiklerini dile getirdi.

 

Haberin devamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.