1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Uyuşturucuya toplamda 12 yıl hapis cezası
Uyuşturucuya toplamda 12 yıl hapis cezası

Uyuşturucuya toplamda 12 yıl hapis cezası

Doğuhan Erekoğlu'na 5 yıl, Berkay Numansoy’a 3 yıl ve Halil Eker’e 4 yıl hapis cezası verildi...

A+A-

Çatalköy bölgesinde, 26 Temmuz 2019 tarihinde Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli bir polis ekibi tarafından ele geçirilen 400 gram hintkeneviriyle ilgili tutuklanan Berkay Numansoy, Doğuhan Erekoğlu, Halil Eker hakkındaki dava dün karara bağlandı.

Girne Ağır Ceza Mahkemesi’nde  Başkan Füsun Cemaller Kıdemli Yargıç Rauf Kürşad  ve Yargıç Şevket Gazi’nin baktığı davada sanıklar toplam 12 yıl hapse mahkum edildi.

Çatalköy bölgesinde, 26 temmuz 2019 tarihinde Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli bir polis ekibi tarafından ele geçirilen 400 gram hintkeneviriyle ilgili tutuklanan Berkay Numansoy, Doğuhan Erekoğlu, Halil Eker hakkındaki dava dün karara bağlandı. Girne Ağır Ceza Mahkemesi’nde  Başkan Füsun Cemaller Kıdemli Yargıç Rauf Kürşad  ve Yargıç Şevket Gazi’nin baktığı davada sanıklar toplam 12 yıl hapse mahkum edildi.

Kararı okuyan mahkeme başkanı Cemaller uyuşturucu suçlarının yaygınlığına vurgu yapıp, bu tür suçları işleyenlere caydırıcı ve ibret verici cezalar verilmesi gerektiğini kaydetti. Cemaller, sanık Doğuhan Erekoğlu kanunsuz uyuşturucu alma, verme ve tasarrufu suçundan suçlu bulunup 5 yıl, Berkay Numansoy’un kanunsuz uyuşturucu alma  ve tasarrufu suçundan 3 yıl ve Halil Eker’in kanunsuz uyuşturucu alma, verme ve tasarrufu suçundan 4 yıl hapse mahkum edildiğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.