1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Uyuşturucuyu Doğu’dan aldığını söyledi
Uyuşturucuyu Doğu’dan aldığını söyledi

Uyuşturucuyu Doğu’dan aldığını söyledi

Eroin ve kokain türü iki ayrı uyuşturucu maddeyle yakalanan Cem Derviş Doğu’nun uyuşturucu sattığı bir genç tutuklandı.

A+A-

Emine UYSAL

Eroin ve kokain türü iki ayrı uyuşturucu maddeyle yakalanan ve uyuşturucu sattığını itiraf eden Cem Derviş Doğu’nun uyuşturucu sattığı bir genç tutuklandı.

“Kanunsuz uyuşturucu madde alma ve tasarrufu” suçlamasıyla tutuklanan zanlı Fuat İkincisoy, dün sabah Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar’ın huzurunda görüşülen davada, KKTC Başsavcılığı adına Savcı Aysın Bilgin, tanık olarak Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görev yapan polis memuru Fadıl Metin’i dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Metin, 13 Aralık’ta uyuşturucu suçlamalarıyla tutuklanan Cem Derviş Doğu’nun, zanlı Fuat İkincisoy’a uyuşturucu verdiğinin belirlendiğini kaydetti.

Polis memuru Fadıl Metin, zanlının ikametgâhında yapılan aramada eşofmanın cebinde bir buçuk gram sentetic cannabionid türü uyuşturucu madde bulunduğunu belirtti.

Metin, zanlının gönüllü ifade verdiğini ve konu maddeyi 11 Aralık’ta Cem Derviş Doğu’dan aldığını itiraf ettiğini kaydetti.

Tahkikatın çok yönlü devam ettiğini belirten Metin, zanlının tahkikat amaçlı bir gün tutuklu kalmasını talep etti.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, zanlının tahkikat amaçlı bir gün tutuklu kalmasına emir verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.