1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Valbuena'nın Fenerbahçe kararı
Valbuena'nın  Fenerbahçe kararı

Valbuena'nın Fenerbahçe kararı

Valbuena Fenerbahçe'de kalacak mı? Açıkladı

A+A-

Fenerbahçe'nin Fransız futbolcusu Mathieu Valbuena, Sarı-lacivertli takımdaki geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'yle sözleşmesi sezon sonunda bitecek 34 yaşındaki yıldız futbolcu Mathieu Valbuena Milli maçlar nedeniyle verilen ara nedeniyle ülkesine gitti. Fransız futbolcu burada beIN SPORTS Fransa önemli açıklamalarda bulundu. 

Fanatik'in aktardığı habere göre Fenerbahçe taraftarına övgüler yağdıran Valbuena "Onlar için bir şeyler yapmak istiyorum. Türkiye'de taraftarlar deplasmanlarda da aynı desteği veriyor. Böyle tutkulu insanlar için oynamak harika bir duygu" diye konuştu. 

Sarı-Lacivertli ekipte asist yönünün öne çıktığını belirten Fransız futbolcu "Bu yaşlara gelince her şeye çok dikkat ediyorsunuz. Bu yaşlara geldiğiniz zaman her şeye çok dikkat ediyorsunuz. Benim için asla pes etmek diye bir şey yok" dedi.

Valbuena Haziran ayında sözleşmesinin biteceğinin hatırlatılması üzerine ise şunları söyledi:

"Fenerbahçe ile devam eden bir sözleşmem var. Şu anda bu külüp gerçekten benim için ilk sırada. Fakat işlerin nasıl gelişeceğini bilmiyorum, beklemedeyim. Açıkçası Türkiye'de işlerin nasıl gelişeceğini kestirmek zor. Çünkü kulübün geçirdiği zorlu bir sezon var ve sezon sonunda birçok oyuncu serbest kalacak. Sezon sonunda bir çok oyuncu durumunu öğrenecek. Ancak benden memnun olan insanlar var. Bildiğiniz gibi bu durumlarda finansal sebepler ve kişisel tercihler de önemli rol oynuyor. Şimdilik bekliyorum ve buradaki pozisyonumu korumaya bakıyorum. Neler olacağını göreceğiz" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.