1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. “Virüs bu kez daha agresif seyrediyor!”
“Virüs bu kez daha agresif seyrediyor!”

“Virüs bu kez daha agresif seyrediyor!”

Pandemi doktorlarından Hatice Çiner Çağlayan’ın “hastalık bu kez daha agresif seyrediyor!” açıklaması, mutasyona uğrayan virüs KKTC’ye ulaşmış olabilir mi?” sorusunu akıllara getirdi.

A+A-

Pandemi doktorlarından, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Hatice Çiner Çağlayan’ın bu sabah kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “mutasyona uğrayan virüs KKTC’ye ulaşmış olabilir mi?” sorusunu akıllara getirdi.

Dr. Hatice Çiner Çağlayan, karantina servisinde yatan hastaların nefes darlığı çektiğini, yeni tanı alıp gelenlerin çoğunun her iki akciğerinde zatürre bulunduğunu ifade etti.

Dr. Çağlayan, “KKTC’nin her bir bireyi tüm ülkede kapanma varmış gibi, işe gitme zorunluluğu dışında evde kalın! Durum ciddi - hastalık bu kez daha agresif seyrediyor!” uyarısında bulundu.

Pandemi doktorunun “hastalık bu kez daha agresif seyrediyor” yorumu, mutasyona uğrayan ve “daha bulaşıcı, aynı zamanda ölümcül” olduğu ifade edilen virüsün, KKTC’ye de gelmiş olabileceği düşüncesini akıllara getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.