1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. “Virüs marketlere girmezken camiler ve spor salonlarına mı girecek?”
“Virüs marketlere girmezken camiler ve spor salonlarına mı girecek?”

“Virüs marketlere girmezken camiler ve spor salonlarına mı girecek?”

YDP Başkanı Erhan Arıklı da bu yasa gücünde kararnamenin iyi niyetli mükellefleri korumak adına oldukça önemli olduğunu dile getirdi.

A+A-

2018 yılında yapılan vergi beyanlarına değinen Arıklı, beyan edilen tutarın 278 milyon TL’lik kısmının halen ödenmediğini kaydetti. 

Bazı işyerlerinin koronavirüs tedbirleri dolayısıyla zora girdiğini, kapatma kararları konusunda bazı haksızlıklar yapıldığını söyleyen Arıklı, hırdavat satıcısı kapatılırken aynı hırdavat malzemelerinin bir AVM’de satılmasına engel olunmadığını söyledi. 

Gece sokağa çıkma yasağının hangi bilimsel verilere göre alındığını soran Arıklı, “Virüs marketlere girmezken camiler ve spor salonlarına mı girecek?” diye sordu.

Kendisinin bilinçli olarak maske kullanmadığını çünkü bir aydır sıfır pozitif vaka varken bunun gerekli olduğunu düşünmediğini söyleyen Erhan Arıklı, bunun vatandaşın hayatını zorlaştırmak için alınan bir tedbir olduğunu düşündüğünü belirtti.

YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı, bu tedbirin ancak dışarıdan gelişler açıldığında mantıklı hale geleceğini söyledi.

Bazı testlerin neden daha pahalı olduğunu soran Arıklı, alınan önlemler konusunda halkın ikna edilmesi noktasında zafiyet olduğunu belirtti. 

Arıklı, işverenlerin tefecilerin eline bırakıldığını da savunarak tefeciliğin ortadan kaldırılması için gereken yasal düzenlemelerin hayata geçmesini istedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.