1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. VisitNCY tanıtıldı
VisitNCY tanıtıldı

VisitNCY tanıtıldı

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, ülkemizin dijital markası olan “VisitNCY” portalını tanıtmak için 15 fenomen ile hazırlanan tanıtım programı hakkında basın toplantısı düzenledi.

A+A-

Ülkemizin dijital markası olan “VisitNCY” portalı düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

Turizm ve Çevre Bakanlığı'nda yapılan basın toplantısında Kuzey Kıbrıs turizmini tek bakışta tanınan bir marka olma hedefi ile KKTC'nin doğal, kültürel ve tarihi değerlerini dünyaya tanıtma hedefiyle yeni turizm portalı "VisitNCY", KKTC'nin dünyaya açılan penceresi olduğu ifade edildi.

Toplantıda konuşan Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, geçen kısa sürede takipçi sayılarını artırdıklarına dikkat çekerek, beklentinin yapılacak olan tanıtım etkinliklerinin sonrasında bu sayfalardan paylaşımların artması olduğunu dile getirdi.

 

İlk etkinlik 25-26 Haziran’da

İlk etkinlik ulusal ayakta 25-26 Haziran’da gerçekleşeceğine de vurgu yapan Ataoğlu, şunları kaydetti:

 

Kendi insanımız yer alacak. Kampanya tamamen gönüllülük esasında bir iş birliği olarak gerçekleşecek. İş birliği içerisinde olan arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Ulusal ayakta 2 gün devam edecek çalışmalar neticesinde belirlenen güzergâhlar neler ise onların içerikleri üretilecek” 

Küresel ayaktaki ilk etkinlik Temmuz sonunda

Küresel ayakta ise Temmuz ayı sonunda dünya çapında takipçisi olan 30 sosyal medya fenomenlerinin kullanılarak, 5 gün boyunca sürecek olduğunu da belirten Fikri Ataoğlu, kampanyanın temel hedefinin VisitNCY’nin tanınması ve güçlendirilmesi olduğunu aktardı.

Ataoğlu, hedefin halkın turizmi farklı medya platformlarında içselleştirmesi olduğunu dile getirerek, “Bu kampanya pandemi sonrasında düzenlenen ilk turizm kampanyasıdır. İlk defa sosyal medya ülkesel bir tanıtım kampanyasında kullanılıyor olmasıdır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.