1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Vitor Pereira şampiyonluğun şifresini verdi!
Vitor Pereira şampiyonluğun şifresini verdi!

Vitor Pereira şampiyonluğun şifresini verdi!

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona hazırlanan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira kolları sıvadı. Pereira, kadronun yeterli olduğunu söylerken transfer istediği bölgeleri de belirledi. Geleceği tartışılan Luiz Gustavo'nun da mutlaka takımda kalma

A+A-

Fenerbahçe'de bugün işbaşı yapacak olan Vitor Pereira'nın futbol takımının mevcut kadrosunu genel olarak yeterli bulduğu bildirildi. Yönetimle yaptığı görüşmelerde oyuncular hakkında değerlendirmelerde bulunan Portekizli teknik direktörün, özellikle kaleci Altay, Szalai, Gustavo, Ozan Tufan, Mesut Özil ve Pelkas'ın üst düzey oyuncular olduğunu dile getirdiği ifade edildi.

Deneyimli hocanın; forvet, kanat ve beklere yapılacak transferlerle şampiyonluğa ulaşabileceklerini söylediği öğrenildi. Başkan Ali Koç'un da Pereira'nın bu değerlendirmelerinden memnun kaldığı ve istediği transferleri yapma sözü verdiği bildirildi.

GUSTAVO KALSIN

Vitor Pereira'nın Luiz Gustavo'nun takımda kalmasını istediği belirtildi. Portekizli teknik adamın, Brezilyalı ön liberodan orta sahada defansif olarak yararlanmayı planladığı ifade ediliyor. 33 yaşındaki Gustavo'nun yüksek ücreti en büyük sorun.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.