1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Voleybol aday hakem kursu başladı
Voleybol aday hakem kursu başladı

Voleybol aday hakem kursu başladı

KKTC Voleybol Federasyonu ile Atatürk Öğretmen Akademisi (AÖA) işbirliği içerisinde düzenlenen Aday Hakem Kursu Eğitimi başladı.

A+A-

KKTC Voleybol Federasyonu ile Atatürk Öğretmen Akademisi (AÖA) işbirliği içerisinde düzenlenen Aday Hakem Kursu Eğitimi başladı.

KKTC Voleybol Federasyonu ile Atatürk Öğretmen Akademisi (AÖA) arasında, MEGEP kapsamındaki Voleybol eğitim çalışmalarına bir yenisi ilave edilerek öğrencilere yönelik düzenlenen Aday Hakem Kursu yoğun katılım ile başladı.

Kurs direktörlüğünü Voleybol Federasyonu Merkez Hakem Komitesi Asbaşkanı Sedat Kılıç’ın yaptığı bu eğitimsel çalışma Cumartesi günü yapılacak Kurs Başarı Sınavı ile tamamlanacak. Aday Hakem Kursu eğitimine Atatürk Öğretmen Akademisi (AÖA) öğrencileri yanında okul dışından da katılımlar olurken, yaklaşık 70 kişinin eğitim aldığı Kurs sonrasında başarılı olanlar alacakları Hakemlik Diploması ile resmi müsabakalarda görev yapabilecekler.

Eğitimle gelişimi sağlamak

Voleybol Federasyon başkanı Enver Kaya yaptığı açıklamada Atatürk Öğretmen Akademisi (AÖA) ile Federasyonumuz işbirliği içerisinde bu yıl başlatılan ve MEGEP kapsamında yürütülen Voleybol eğitimi yanında, gerçekleştirilen bu eğitimsel çalışma, Kurs katılım sayısı Voleybol adına memnuniyet verici olduğunun altını çizerken, amaçlarının Voleybolu yaymak, geliştirmek olduğu kadar eğitimsel alanda da gençlerimizin gelişimini sağlamak olduğunu ifade ederek, bu konuda emeği geçen Atatürk Öğretmen Akademisi (AÖA) yetkililerine de ayrıca teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.