1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ & BİLİM

  3. Windows 10 Spring Creators güncellemesi geliyor!
Windows 10 Spring Creators güncellemesi geliyor!

Windows 10 Spring Creators güncellemesi geliyor!

Microsoft'un, önümüzdeki aylarda yayınlayacağı güncellemenin detayları belli oldu. Windows 10 Spring Creators güncellemesi yepyeni özellikler ile geliyor.

A+A-

Ender Öztürk

Microsoft, Windows 10 için yayınladığı büyük çaplı güncellemelerde Creators ismini kullanıyor. Geçtiğimiz Şubat ayında yayınlanan Windows 10 Fall Creatorsgüncellemesinin ardından Microsoft'un bir sonraki hamlesi belli oldu.

Gelen bilgilere göre; bir sonraki büyük çaplı güncelleme de Creators ismini taşıyacak. Windows 10 Spring Creators olarak isimlendirilmesi beklenen bu güncellemenin Nisan ayında yayınlanması bekleniyor. Peki, Windows 10 Spring Creators neler sunacak?

Windows 10 Spring Creators ile Windows 10'a HDR desteği eklenecek. Windows 10'u HDR destekli monitör veya TV'ye bağladığınız zaman HDR içeriklerini izleyebileceksiniz.

Güncelleme ile uzun süredir beklenen Fluent Design'a geçiş yapılacak. Windows 10'a yepyeni görünüm kazandıracak olan Fluent Design'ın nasıl görüneceğini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.