1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ & BİLİM

  3. Xiaomi Mi 7'nin özellikleri ortaya çıktı
Xiaomi Mi 7'nin özellikleri ortaya çıktı

Xiaomi Mi 7'nin özellikleri ortaya çıktı

Xiaomi'nin 2018 model amiral gemisi akıllı telefonu Xiaomi Mi 7'nin özellikleri Geekbench testlerinde ortaya çıktı.

A+A-

Ayşe Aydoğmuş

Xiaomi Dipper ismiyle gizemli bir Xiaomi telefon, amiral gemisi özellikleriyle Geekbench'te ortaya çıktı. Çinli üretici, Mi serisi telefonları için Mi 2 zamanından beri, kod adı olarak takımyıldız isimlerini kullanıyor. Bu yüzden, Xiaomi 7'nin Büyük Kepçe takımyıldızı anlamına gelen Dipper kod adını kullanması gayet mantıklı.

Telefonun sızdırılan Geekbench listesi, Xiaomi Dipper'ın 6 GB RAM'in yanı sıra Snapdragon 845 yonga seti ile geleceğini ortaya koyuyor. Android 8.0 Oreo ile gelecek olan Xiaomi Dipper, tek çekirdekli testte 2449 ve çok çekirdekli testte 8309 puan aldı.

Son raporlar, Xiaomi Mi 7'nin Samsung tarafından sağlanacak olan 6.01 inç OLED ekrana sahip olacağı yönündeydi. Telefon, her zaman açık ekran fonksiyonu ile gelebilir.

Ayrıca, telefonun ekran altı parmak izi okuyucusu ile donatılmış olacağı da düşünülüyor. 7.5W kablosuz şarj desteğine sahip olacağı söylenen telefonun, 6 GB'lık RAM modeli temel modeli olabilir ve telefonun ayrıca 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama özellikli daha yüksek bir model ile gelmesi bekleniyor.

Xiaomi, 27 Mart'ta Mi MIX 2S akıllı telefonunu piyasaya sürecek. Mi 7'nin, bu yıl haziran ayında tanıtılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.