1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Yakın Doğu Koleji öğrencileri YDÜ Coğrafya Öğretmenliği Bölümünü ziyaret etti…
Yakın Doğu Koleji öğrencileri YDÜ Coğrafya Öğretmenliği Bölümünü ziyaret etti…

Yakın Doğu Koleji öğrencileri YDÜ Coğrafya Öğretmenliği Bölümünü ziyaret etti…

Yakın Doğu Koleji Coğrafya Kulübü öğrencileri araştırma ve gözlem gezisi kapsamında Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Coğrafya Öğretmenliği Bölümünü ziyaret ettiler.

A+A-

Doğa sevgisine ve çevre bilincine sahip, coğrafya bilimine ilgi duyan öğrencileri bir araya getiren kulübün Yakın Doğu Üniversitesi Coğrafya Öğretmenliği Bölümüne düzenlediği ziyarette, Coğrafya Öğretmenliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Şeniz Şensoy tarafından öğrencilere bölüm hakkında detaylı bilgiler verildi.

Üniversite öğrencilerinin yapmış oldukları materyal çalışmaları hakkında öğrencileri bilgilendiren Coğrafya Öğretmenliği Bölümü öğretim görevlisi Doğuş Beyoğlu, materyal çalışmaları, vadi oluşumları, sel suları etkisiyle oluşan peribacaları, beşeri coğrafyanın gerçekleşmesinde insanın etkisini gösteren çalışmalar, yerleşme tipleri ve Kıbrıs kabartma haritalı materyal çalışmaları hakkında da detaylı bilgiler aktardı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.