1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yakın Doğu Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ulaş Yavuz Milli Görevden Döndü…
Yakın Doğu Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ulaş Yavuz Milli Görevden Döndü…

Yakın Doğu Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ulaş Yavuz Milli Görevden Döndü…

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Spor Hekimliği Anabilim Dalı Başkanı ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekan yardımcısı Doç. Dr. H. Ulaş Yavuz, Türkiye Kadın Basketbol A Milli Takımı’nın hazırlık kampında doktorluğunu yaptı.

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgide, İspanya’da yapılacak 2018 A Kadınlar Basketbol Dünya Kupasına katılacak olan Türkiye Kadın Basketbol A Milli Takımı’nın,  İstanbul ve Kanada da sürdürdüğü hazırlık kamplarında Spor Hekimi Doç. Dr. Ulaş Yavuz’un takım doktorluğunu üstlendiği belirtildi.

Doç. Dr. Yavuz, Dünya Şampiyonası’nın B Grubu’nda Arjantin, Avustralya ve Nijerya ile tur mücadelesi vermeye hazırlanan Potanın Perilerinin, Dünya Şampiyonası aday kadrosuyla 1 Ağustos’ta tekrar bir araya gelerek üçüncü etap çalışmaları kapsamında düzenlenecek kondisyon çalışmaları için Slovenya’ya gideceklerini belirtti.

Kanada’da Kanada Milli Takımıyla 2 hazırlık maçı yapan Potanın Perileri, İstanbul’da Çin milli takımıyla oynadı. Kadın Basketbol A Milli Takımı, Ağustos ayında Slovenya’da yapılacak kamp ile Kadınlar Basketbol Dünya Kupası hazırlıklarına devam edecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.