1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Yakın Doğu Üniversitesi yine birinci sırada..
Yakın Doğu Üniversitesi yine birinci sırada..

Yakın Doğu Üniversitesi yine birinci sırada..

2018-DGS sonuçları açıklandı..

A+A-

ÖSYM'nin internet sitesinde yayımlanan duyuruya göre, 2018-DGS sonuçlarına göre, tercih yapan adayların yükseköğretim programlarına merkezi yerleştirme işlemleri tamamlandı. Yerleştirme sonuçları, ÖSYM'nin resmi internet sayfasından dün açıklandı. Ülke ekonomisine katkı sağlayan sektörlerin en başında Eğitim sekötrü için hayli önemli olan sınav sonuçlarına göre, ülkemizi 1025 öğrenci tercih etti. KKTC genelinde Yakın Doğu Üniversitesi 259 öğrenci ile yine en fazla tercih edilen üniversite oldu.

KAYITLAR NE ZAMAN?

Öte yandan, merkezi yerleştirme sonuçlarına göre bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri için tarihler belirlendi.

ÖSYM'den yapılan açıklamada bir yükseköğretim programını kazanan adayların kayıt işlemleri ilgili üniversite tarafından 21-27 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılacaktır. Kayıt için adayların, yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı bulunduğu Üniversiteye süresi içinde başvurmaları gerekmektedir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.