1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. “Yangın Yerinde Kabare” oyunu KTOEÖS üyeleri için sahnelendi
“Yangın Yerinde Kabare” oyunu KTOEÖS üyeleri için sahnelendi

“Yangın Yerinde Kabare” oyunu KTOEÖS üyeleri için sahnelendi

Sendikamız, Sendikal Platform üyesi diğer sendikalarla birlikte UBP-HP hükümetinin devlet tiyatrolarında sahnelenmesini engellediği Yangın Yerinde Kabare oyununun sahnelenmesine destek vermiştir.

A+A-

25 Şubat 2020 Çarşamba akşamı sendikamız üyeleri için sahnelenen oyun ülkemizin gerçeklerini, yozlaşmayı, toplumumuzu yok oluşa götüren politikaları, ekonomik, siyasi ve sosyal alanlarda yaşanan dönüşümü net bir şekilde ortaya koymuştur.

Yaşatılan sansüre rağmen oyunu sahnelemek için çaba sarf eden ve gerçekleştiren sanatçılarımızı toplumu aydınlatma yönündeki bu kararlılıklarından dolayı tebrik eder, saygıyla selamlar ve oyunu üyelerimize yönelik sahneledikleri için teşekkür ederiz.

Sendikamız, özgürlükler ve tüm demokratik değerler için, toplumsal varoluş için mücadelesine ve mücadele eden kesimlere destek vermeye ve işbirliğine devam edecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.