1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. "Yaptım oldu mantığıyla olmuştur"
"Yaptım oldu mantığıyla olmuştur"

"Yaptım oldu mantığıyla olmuştur"

Cengizköy’de meydana gelen kazalarda yerinden sökülen köprü demirleri, henüz tamir edilmedi

A+A-

Cengizköy’de 2 hafta önce meydana gelen kaza nedeniyle sökülen köprü demirleri tamir edilmeyi bekliyor. Bazı sürücüler, sözde ‘uyarı/tedbir’ amaçlı trafik konisi konulduğunu ancak bu uyarının tehlikeyi önlemede yeterli bulmadıklarını bildirdiler.

Vatandaşlar, köprünün zamanla deforme olduğunu ve kazalarda zarar gören demirlerin artık kaynak tutmadığını ifade etti.

Bölgeliler söz konusu köprünün tamir edilip sağlamlaştırılmasını ve ardından da sağlam korkuluk yapılması gerektiğini vurguladılar.

Sürücüler, olası bir kazada araçların dereye uçmasının kaçınılmaz olduğunu belirterek, göz göre göre önlem alınmamasını eleştirdi

“YAPTIM OLDU MANTIĞIYLA YAPILDI”

Bölgeli vatandaşlardan Turgut Ergel, şunları söyledi:

“9 Ağustos Cuma sabahı olan kaza nedeniyle, üstünkörü yapılan onarımda köprü korkulukları yine aynı şekilde harap olmuş. Görevini de yerine getiremediğinden tekrardan yıkılmıştır. Gördüğünüz üzere bu sefer uyarıcı anlamı taşıyan huni konulmuş ve onarımını bekleyenler arasına girmiştir. İnşallah bu sefere daha sağlam ve güçlü korkuluklar yapılır. Onarımda kullanılan köprü malzemeleri galvaniz su borusu 5 milimetrelik sac kaynak usulü. Yaptım oldu mantığıyla olmuştur. AB’yi örnek gösteren hükümete, tamirleri AB standartlı olarak yapmaya davet ediyorum.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.