1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yara sarmak istiyorlar
Yara sarmak istiyorlar

Yara sarmak istiyorlar

K-Pet Süper Lig'de 6. hafta açılış maçında cuma akşamı Binatlı ile Doğan Türk Birliği, Güzelyurt Üner Berkalp Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

A+A-

Ahmet ÖZYAŞAR

Sezon başı şampiyonluk hedefi koyan iki takım da son haftalarda aldıkları mağlubiyetlerle puan kayıpları yaşadı. Her iki ekibin de amacı bu maçı kazanarak hem yara sarmak, hem de zirve yarışına ortak olmak.

Davutoğlu: Galibiyete ihtiyacımız var

Binatlı Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu, sezona şampiyonluk parolası ile başladıklarını fakat son iki haftadır karşılaştıkları puan kayıpları ile zirveden uzaklaştıklarını belirtti. Sezon başı koydukları hedeften uzaklaşmamak adına kendi sahalarında oynayacakları Doğan Türk Birliği maçını kazanmak istediklerini belirten Davutoğlu, bundan dolayı galibiyete çok ihtiyaçlarının olduğunun altını çizdi.

Oshan: Futbol oynamaya gideceğiz

Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Caner Oshan geçen hafta hiç beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını, fakat o maçın geride kaldığını ve başarılı olmak adına önlerine bakmaları gerektiğini söyledi. Binatlı’nın oldukça güçlü bir ekip olduğunun altını çizen Oshan, kendilerinin de iyi bir ekip olduğunu, amaçlarının bu maçta önce güzel futbol oynamak sonra ise galip gelmek olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.