1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Yarın akşam Güzelyurt’ta “Kalp ve damar hastalıkları” söyleşisi ve “Yarım kalmış bir yaşam, Dr. Burhan Nalbantoğlu” kitabının tanıtımı var
Yarın akşam Güzelyurt’ta “Kalp ve damar hastalıkları” söyleşisi ve “Yarım kalmış bir yaşam, Dr. Burhan Nalbantoğlu” kitabının tanıtımı var

Yarın akşam Güzelyurt’ta “Kalp ve damar hastalıkları” söyleşisi ve “Yarım kalmış bir yaşam, Dr. Burhan Nalbantoğlu” kitabının tanıtımı var

Güzelyurt Geliştirme ve Kalkındırma Derneği (GÜKAD) organizasyonuyla, yarın akşam Güzelyurt’ta, “Kalp ve Damar Hastalıkları” konulu söyleşi ve “Yarım Kalmış Bir Yaşam, Dr. Burhan Nalbantoğlu” kitabının tanıtımı yapılacak.

A+A-

GÜKAD Lokali’nde saat 19.30’da gerçekleştirilecek etkinliğin, kalp ve damar hastalıklarının irdeleneceği söyleşi bölümünde, Kardiyoloji Uzman Dr. Hasan Feray ve Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Operatör Dr. Hasan Birtan konuşma yapıp, izleyicilerden gelecek soruları yanıtlayacak.
Etkinliğin diğer bölümündeyse, Gazeteciler Özgül Gürkut ve Damla Soyalp tarafından yazılan, Kıbrıs Türk Tabipleri Odası yayını ‘Yarım Kalmış Bir Yaşam, Dr. Burhan Nalbantoğlu’ kitabının tanıtımı yapılacak. 
Etkinlikte yazarlar, kitaplarını da imzalayacak.
Geçtiğimiz Nisan ayında çıkan 528 sayfalık biyografi-belgesel türü kitapta, Kıbrıs'ın yakın tarihinde önemli izler bırakan Dr. Burhan Nalbantoğlu'nun 55 yıllık yaşam öyküsü yanında bu sürede Kıbrıs'ta yaşanan tarihi ve siyasal olaylar da yer alıyor. 

10001000p22462ednmaingukad-kalp-damar-ve-kitap-nalbantoglu.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.