1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ & BİLİM

  3. Yeni sezonu ile Fortnite paraya para demedi!
Yeni sezonu ile Fortnite paraya para demedi!

Yeni sezonu ile Fortnite paraya para demedi!

Fortnite, iOS sürümü üzerinden sadece 1 ayda 50 milyon dolar kar etti.

A+A-

Ünsal Sarıtoprak

Battle Royale modu ile dünyanın en çok oynanan oyunları arasında bulunan Fortnite, yeni bir rekora imza attı.

Fortnite, 4. sezona girmesi ile iOS üzerinden 50 milyon dolar kar elde etti. 1 Mayıs'da başlayan 4. sezon için öncesinde oluşturulan birçok teori insanların yeni sezonu merak etmesine neden oldu ve bu da oyun firmasına güzel bir kar olarak döndü diyebiliriz.

Peki bu başarı sizce sadece oyuna entegre edilen teori ile mi alakalı? Kesinlikle hayır. Getirdiği etkinlikler ve farklı modlar ile Fortnite, her zaman oyuncu kitlesini genişletmek adına farklılıklar sunmaya devam ediyor. Özellikle şuan aktif olarak oynanabilen Avengersmodunu düşünecek olursak... 

Fortnite daha önce iOS sürümünden sadece 30 gün içerisinde 25 milyon dolarlık bir gelir elde ediyordu. Şu anda daha kısa bir sürede daha yüksek bir kar elde etti oyun.

Android platformu için henüz oyunun çıkışını gerçekleştirmediğini de göz önüne alacaksak olursak, gelecekte Fortnite'ın aylık ne kadar kar elde edebileceğini düşünmek biraz uçuk gelebilir diye düşünüyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.