1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Yeni yılda elektriğe zam
Yeni yılda elektriğe zam

Yeni yılda elektriğe zam

Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Ulusal Birlik Partisi’nin (UBP) kesinlikle bir aday çıkaracağını ve bu kişinin de Başbakan Ersin Tatar olacağını söyledi

A+A-

Tatar’ın aday olması gerektiğini savunan Taçoy, “Bunu Ersin Bey’in enerjisine ve ülkenin beklentisine uygun olduğu için söylüyorum” dedi.

Bakan Taçoy, Tatar’ın adaylığı sonrasında UBP’nin herhangi bir şey kaybetmeyeceğini, Cumhurbaşkanı olduğu zaman sağın lideri konumuna geleceğini belirtti.

 Derviş Eroğlu örneği veren Taçoy, “Zamanında Eroğlu seçimi kazandığında ne oldu, biz ne kaybettik? Tatar’ın adaylığı konusunda söylediklerimin sonuna kadar arkasındayım” ifadelerini kullandı.

 Türk askeri gibi daima hazırım

Tatar’ın Cumhurbaşkanlığına aday olması halinde boşalacak olan UBP Genel Başkanlığı koltuğu hakkındaki soru üzerine Taçoy, şunları kaydetti: “Tabanın talebi doğrultusunda hareket ederiz elbette ama hiçbir milletvekilinin Parti Başkanlığı’na ‘hayır’ diyeceğini sanmıyorum. Ben Türk askeri gibiyim, her zaman her koşulda çarpışmaya hazırım.”

Yeni yılda elektriğe zam

Yükselen döviz kurlarına paralel artan akaryakıt ücretleri nedeniyle elektriğe bir zam olup olmayacağını da açıklayan Taçoy, “Bu yılın sonuna kadar stokumuzda sıkıntı yok bir zam söz konusu değil fakat yeni yılda bir zam olacak” dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.