1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Yeniboğaziçi’ni sarsan ölüm!
Yeniboğaziçi’ni sarsan ölüm!

Yeniboğaziçi’ni sarsan ölüm!

Libya’da ölü bulundu.

A+A-

Yeniboğaziçi’nde yaşayan DP’li Akın Akalın’ın Gürcistan uyruklu eşi Nina Akalın’ın ilk eşinden olan ve bir dönem Yeniboğaziçi’nde yaşayan oğlu David Razmadze çalıştığı gemi ile gittiği Libya’da ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, gemide çalışan 23 yaşındaki David Razmadze iş için gittiği Libya’da 16 Ocak tarihinde kayboldu.Arama çalışmalarının ardından cesedi bulunan David Razmadze’nin ölümü Yeniboğaziçi’nde yaşayan ailesi ve arkadaşlarını yasa boğdu.

Acılı aile esrarengiz ölümün ardındaki gizemin çözülmesi için Gürcistan ve Türkiye’de yetkililerin devreye girmesi bekliyor.

TRAJİK HİKAYE!

Esrarengiz bir şekilde hayatını kaybeden Razmadze'nin öz babası  Zaza Razmadze 2014 yılında elektrik çarpması sonucu yaşamını yitirmişti.Öte yandan David Razmadze'nin amcası 2008 yılında Gürcü-Rus savaşında yaşamını yitirmiş, olay kardeşinin cesedine sarılarak feryat eden Zaza Razmadze'nin görüntüsüyle tüm dünyanın hafızasına kazınmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.