1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Yeniden Doğuş Partisi Heyeti Kaplıca’yı ziyaret etti
Yeniden Doğuş Partisi Heyeti Kaplıca’yı ziyaret etti

Yeniden Doğuş Partisi Heyeti Kaplıca’yı ziyaret etti

Yeniden Doğuş Partisi heyeti, dün akşam Kaplıca köyünü ziyaret etti.

A+A-

YDP Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, YDP heyetinde İskele bölgesi milletvekili aday adayları da yer aldı.

İLKAN 

Toplantıda ilk konuşmayı yapan İskele İlçe Başkanı İsmet İlkan, bayrağı her şeye rağmen dalgalandıracaklarını zaferin kaçınılmaz olduğunu söyledi. 

İskele’nin KKTC’nin en geri kalmış bölgesi olduğunu söyleyen İlkan, “İskele’nin kaderini değiştirmek bize nasip olacak” dedi.

BÜYÜKYILMAZ

Genel Başkan Yardımcısı Turan Büyükyılmaz ise, YDP’nin bir misyon partisi olduğunu, kronikleşmiş meseleleri ancak reformcu zihniyete sahip YDP’nin çözebileceğini, sorunları yaratan partilerin bu sorunları çözmesinin imkansız olduğunu söyledi. 

ULAŞ 

Genel Başkan yardımcısı Mustafa Ulaş ise, ülkenin kaosa sürüklendiğini, ülkeyi yönetenlerin ise koltuk derdinde olduğunu savundu. 

Ulaş,  “Biz inanan insanlarız. Peygamberimiz diyor ki, insanlar layık oldukları şekilde yönetilir. Kimseden şikayet etmeye hakkımız yok. Yıllardır alternatif olmadığı için bu partileri seçtik. Ama artık alternatifiniz var. YDP’ye mühür vurun ve bu insanlardan kurtulun” dedi.

ASLANBABA 

YDP aday adaylarından Ejder Aslanbaba da konuşmasında, milletvekili olduğu dönemde bölge için yaptığı hizmetleri anlattı. 

 

ARIKLI 

Gecede son konuşmayı yapan YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı, parti seçim bildirgesi ve YDP’nin yapacağı icraatları aktardı. 

Arıklı, “Aslında sorunları çözmek için çok fazla düşünmeye gerek yok. Türkiye ile imzalanmış ekonomik reform programları var. Bunları yeniden ele alıp, KKTC gerçeklerine uyarlayarak yeni bir reform paketi hazırlamak ve bunu hayata geçirmek yeterli. Halkımızı da, Türkiye’yi de kandırmayacağız. Yeni bir reform paketi hazırlayacak, imzalayacak ve imzamızın arkasında duracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.