1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Yine kadına şiddet…
Yine kadına şiddet…

Yine kadına şiddet…

Girne’de Karaoğlanoğlu bölgesinde kıskançlık sebebiyle kız arkadaşını ciddi şekilde darp ettikten sonra dışarıya çıkıp havaya 2 el ateş eden 117 promil alkollü zanlı H.O. tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

A+A-

Girne’de Karaoğlanoğlu bölgesinde kıskançlık sebebiyle kız arkadaşını ciddi şekilde darp ettikten sonra dışarıya çıkıp havaya 2 el ateş eden 117 promil alkollü zanlı H.O. tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı. Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Polis memuru Mustafa Özmüezzin, zanlı H.O.’nun “Kanunsuz Ateşli Silah Tasarruf ve Kullanmak”, “Meskûn Mahalde Ateş Açmak”, “Ciddi Darp” ve “Sarhoşluk” suçlarından methaldar olduğunu belirtti.

Özmüezzin, dün sabah saat 04.00 sıralarında Karaoğlanoğlu Hacı Ali Sitesi No:38/C adresinde kız arkadaşıyla kıskançlık yüzünden tartışan 117 promil içki tesiri altında olan zanlının, kız arkadaşını ciddi şekilde darp ettiğini ve daha sonra dışarıya çıkıp tasarrufunda bulunan çifte bindirikli tabanca ile havaya iki el ateş ettiğini ifade etti.

Tahkikatın çok yeni olduğunu ve alınması gereken ifadeler olduğunu belirten Özmüezzin, zanlı H.O’nun soruşturma maksatlı poliste 3 gün tutuklu kalmasını talep etti. Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Banu Soyer, zanlının tahkikata etki etmesinin muhtemel olduğuna bulgu yaparak ilk etap da 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.